miercuri, 5 ianuarie 2011

Clanurile Mafiote din Oradea Sperie Occidentul

Markovics Romulus, cap al clanului ţigănesc Neguş, în absenţa fratelui său mai mare, Sanyi Negus ...

Markovics Romulus, cap al clanului ţigănesc Neguş, în absenţa fratelui său mai mare, Sanyi Neguş, încarcerat în străinătate pentru complicitate la omor, a fost arestat, vineri seară, într-un dosar penal deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, sub acuzaţia de tulburare a ordinii şi liniştii publice.




Florin Jaga,cap al clanului tiganesc oradean din judetul Bihor(Spaima Occidentului) a fost prins in flagrant in anul 2008 fiind acuzat de coordonare al unui clan ce se axa pe frauda informatice bancare.Tanarul in varsta de 24 ani a fost condamnat la inchisoare cu pedeapsa art.104 C.p(3-15ani),dar in cele din urma a reusit datorita puterii financiare sa scape de pedeapsa aceasta fiind achitata cu o suma de 100.000eur





ALIANŢE
Scandal la Traffic

Negus.jpgRomi Neguş, rămas şef de grup după ce fratele său, Markovics Sandor (foto), zis Sanyi, a fost condamnat în Spania la 18 ani de închisoare pentru omor, şi apropiaţii lui sunt cunoscuţi în oraş pentru răfuielile în care sunt implicaţi.

Anul trecut, în ianuarie, de exemplu, un chef dat de Romi Neguş în Clubul Traffic s-a lăsat cu scandal, după ce un grup de circa 50 de interlopi din mai multe oraşe, apropiaţi ai săi, dar şi angajaţi ai firmei Super Security, patronate de Mihai Gabor, zis Grecu, şi naşul său, Aurel Gavriş, au atacat agenţii de la Liberty, care asigurau protecţia localului respectiv.

Totul a pornit după ce Sorin Rădeanu, un amic de-al lui Grecu, invitat şi el la cheful lui Neguş, l-a luat la pumni pe agentul de pază al Liberty, Andrei Buz, şi s-a oprit abia după ce la faţa locului au ajuns mascaţii şi şeful de atunci al Poliţiei, chestorul Liviu Popa, la vederea cărora "războinicii" au plecat.

"Tatonări" au mai existat, ulterior, iar în urma scandalului, dacă Neguş era aliat cu Grecu, cei de la Liberty au făcut şi ei un pact cu băieţii lui Gabi Dinamită, între timp intrat la închisoare. "Eu nu sunt aliat cu nimeni, nici cu Grecu, cu nimeni. Când îl văd pe stradă, ne salutăm, aşa cum fac şi cu ceilalţi, atâta tot", zice Romi Neguş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu